Download Lagu Nella Kharisma Penak Konco Mp3

Nella Kharisma - Penak Konco
Nama:Nella Kharisma - Penak Konco
Duration:00:05:50
Date:14 November 2018
View:1.2M
Genre:Unknown
Like:6.2K
Type:Video to Mp3
Bitrate:128kbps
User:MPR CREATIVA
Source:Youtube

Download Lagu Nella Kharisma - Penak Konco Mp3

Download Cepat Disini

DOWNLOAD

Deskripsi atau Lyrics Lagu Nella Kharisma - Penak Konco

Singer : Nella Kharisma
Song Title : Penak Konco
SongWritter : Dhyen Om Wawes & Miga S.

Lirik

Bedo Ranemu Dalane
Karo Koe Aku Raono Bahagiane
Timbang Gelo, Mung Disio-Sio
Rasah Digawe Dowo Crito Iki
Tresno Rabakal Iso Nyawiji

Abot Kesel Sing Ngrasakke
Karo Koe Anane Ming Rame Wae
Soyo Ajur Polahmu Soyo Ngawur
Mikir Awakmu Dewe, Karepmu Dewe
Tanpa Kelingan Janji Awale

Pancen Iki Dudu Jodone
Rasah Di Peksakke
Kabeh Iki Wes Ono Dalane
Percoyo Wae Gusti Mboten Nate Sare

Kowe Ratau Ngerteni
Roso Iki Kepati-Pati
Tibo Butuh Kowe Ngoleki
Aku Pie Kowe Ra Peduli

Ra Perlu Ngomogke Tresno
Yen Kui Mung Ngawe Loro
Ra Perlu Dolanan Roso
Awak Dewe Penak Konco

Pancen Iki Dudu Jodone
Rasah Di Peksakke
Kabeh Iki Wes Ono Dalane
Percoyo Wae Gusti Mboten Nate Sare

Kowe Ratau Ngerteni
Roso Iki Kepati-Pati
Tibo Butuh Kowe Ngoleki
Aku Pie Kowe Ra Peduli

Ra Perlu Ngomogke Tresno
Yen Kui Mung Ngawe Loro
Ra Perlu Dolanan Roso
Awak Dewe Penak Konco

Hooooo.....
Awak Dewe Penak Konco

Pancen Iki Dudu Jodone
Rasah Di Peksakke

Related Lagu Mp3

CAK PERCIL ANAK KURANG AJARCAK PERCIL ANAK KURANG AJAR
Date : 09 September 2018
Nella Kharisma NgeliyoNella Kharisma Ngeliyo
Date : 15 December 2018
Gerry Dan Jihan Audy Lagu TerbaikGerry Dan Jihan Audy Lagu Terbaik
Date : 17 December 2018
Nella Kharisma Lali Rasane TresnoNella Kharisma Lali Rasane Tresno
Date : 17 December 2017

Most Populer Mp3

GraaC PLAY Palopo - Cinta Jangan BegituGraaC PLAY Palopo - Cinta Jangan Begitu
Genre : Unknown
View : 2.9K
Audy - Arti HadirmuAudy - Arti Hadirmu
Genre : Unknown
View : 223.7K
Cita Citata - BersyukurlahCita Citata - Bersyukurlah
Genre : Unknown
View : 2.8M
Dalam Kenangan - WheelsDalam Kenangan - Wheels
Genre : Unknown
View : 137.4K
Vita Alvia - PerihVita Alvia - Perih
Genre : Unknown
View : 375.9K
Felix Haling - Kita Semua BersaudaraFelix Haling - Kita Semua Bersaudara
Genre : Unknown
View : 1.6K
Sambi Band - Tanpa CintamuSambi Band - Tanpa Cintamu
Genre : Unknown
View : 95.7K
Rita Sugiarto - PengorbananRita Sugiarto - Pengorbanan
Genre : Unknown
View : 41K
Special Partner
Bursamp3 | Uyeshare | Savelagu | Stafaband | Onelagu

Disclaimer . Contact Us