Download Lagu Via Vallen Karma Mp3

VIA VALLEN - KARMA [Official]
Nama:VIA VALLEN - KARMA [Official]
Duration:00:04:34
Date:03 November 2018
View:1M
Genre:Unknown
Like:10.4K
Type:Video to Mp3
Bitrate:128kbps
User:Perdana Record
Source:Youtube

Download Lagu VIA VALLEN - KARMA [Official] Mp3

Download Cepat Disini

DOWNLOAD

Deskripsi atau Lyrics Lagu VIA VALLEN - KARMA [Official]

#viavallen #karma #omsera

TITLE : Karma
ARTIST : Via Vallen
Music : Om SERA
MUSIC LABEL : Perdana Record
Songwritter : Najat Braves (GUYON WATON)

KARMA LIRIK


Ojo salahke aku
Wes ngelarani atimu
Mergo kowe wes gawe
Tatu sumpah setiaku

Ojo salahke aku
Tak pilih ninggalne kowe
Wolak walik dunyo
Kowe keno karmane

Uwes cukup leh ku gawe kowe nangis
Uwes cukup leh ku gawe kowe tetangis
Senadyan ati iki ora tegel ndelokne
Ora bakal ku ndilat tresnoku bali neng kowe

Ojo salahke aku wes ngelarani atimu
Mergo kowe wes gawe tatu sumpah setiaku
Ojo salahke aku, tak pilih ninggalne kowe
Wolak walik dunyo kowe keno karmane

Uwes cukup leh ku gawe kowe nangis
Uwes cukup leh ku gawe kowe tetangis
Senadyan ati iki ora tegel ndelokne
Ora bakal ku ndilat tresnoku bali neng kowe

Ojo salahke aku wes ngelarani atimu
Mergo kowe wes gawe tatu sumpah setiaku
Ojo salahke aku, tak pilih ninggalne kowe
Wolak walik dunyo kowe keno karmane

Ojo salahke aku wes ngelarani atimu
Mergo kowe wes gawe tatu sumpah setiaku
Ojo salahke aku, tak pilih ninggalne kowe
Wolak walik dunyo kowe keno karmane
Wolak walik dunyo kowe keno karmane
Wolak walik dunyo kowe keno adzabe

Terima Kasih Sudah menonton Video ini
Jangan lupa like komen dan subscribe
Jangan beli VCD bajakan
Jangan reuplad dalam bentuk apapun
Terima Kasih

Related Lagu Mp3

Most Populer Mp3

Obbie Messakh - Pantun KehidupanObbie Messakh - Pantun Kehidupan
Genre : Unknown
View : 3.2K
Noah - Sendiri LagiNoah - Sendiri Lagi
Genre : Unknown
View : 717.1K
MarQpat   Prapatan Mbanjar NegaraMarQpat Prapatan Mbanjar Negara
Genre : Unknown
View : 31.9K
Bibir Bermadu - Ikke NurjanahBibir Bermadu - Ikke Nurjanah
Genre : Unknown
View : 6K
Merpati - Bintang HatikuMerpati - Bintang Hatiku
Genre : Unknown
View : 0.9M
DIDI KEMPOT - JAMBU ALASDIDI KEMPOT - JAMBU ALAS
Genre : Unknown
View : 310.5K
Ten2Five - JikaTen2Five - Jika
Genre : Unknown
View : 640.5K
Bastian Steel Feat Kandara - Juara Di HatiBastian Steel Feat Kandara - Juara Di Hati
Genre : Unknown
View : 247.8K
Adhitia Sofyan - Sesuatu Di JogjaAdhitia Sofyan - Sesuatu Di Jogja
Genre : Unknown
View : 1.4K
Seventen - MenemukanmuSeventen - Menemukanmu
Genre : Unknown
View : 58.8K
Special Partner
Bursamp3 | Uyeshare | Savelagu | Stafaband | Onelagu

Disclaimer . Contact Us